Gemenskap, Glädje, Utveckling

Om vår förskola

Vi startade vår verksamhet i januari 2008 och tog emot de första barnen i februari samma år.

Ni hittar oss i det gamla vackra skolhuset i övre Norslund.

Sedan starten har vår verksamhet växt ordentligt, idag hyr och bedriver vi verksamhet i två av byggnaderna som fylls av 100 barn i åldrarna 1-5 år.

Vi har vår egen kö med egen ansökningsblankett, men debiteringen sköts av kommunen då taxan är densamma som för kommunal verksamhet. För övrigt styrs vi av samma lagar som den kommunala verksamheten och vi arbetar efter samma läroplan, Lpfö 98.

Tillsammans med sex stycken modiga och engagerade pedagoger fick jag, Eva Högberg möjligheten att starta Förskolan Talento AB.

På ca åtta veckor skolade vi in 36 barn och deras familjer. Verksamheten växte och efter ett år utökade vi och öppnade en tredje avdelning.

Idag har vi tre avdelningar för barn mellan 1-3 år och tre avdelningar för barn mellan 3-5 år.

Vi som arbetar är alla utbildade förskollärare eller barnskötare, även de som arbetar i köket är en självklar del av verksamheten.

Målet med verksamheten är att skapa den bästa tänkbara arbetsplatsen för barn och pedagoger. Familjerna ska alltid känna sig välkomna till oss och verksamheten ska genomsyras av tydlighet, öppenhet och glädje.

Målsättningen är att vårt förhållningssätt och vår arbetsplan ska ”kännas” när man kommer hit.

Kontakt & Öppetider

Öppettider:(vardagar)

06.30 - 17. 30

En dag per termin stänger vi för att samla pedagogerna för utvärdering och planering.

Eller kontakta oss nedan:

< - Navigera på sidan